EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/szakszervezet-03

HÍREK

Szakszervezeti hírek - 2017.12.21.

Egészségügyi és Szociális Dolgozók Győri Szakszervezete

Szakszervezeti hírek

Kedves Kollégák!

A 2017-es évben végzett tevékenységünkről szeretnénk Nektek rövid összefoglalót adni:

A 2016-ban megkezdett tárgyalásokat folytattuk a 2017-es évben Igazgató Úrral a Kollektív Szerződés módosítása érdekében. A következő témákban folytak folyamatos egyeztetések:

  • az étkezési hozzájárulás összegének növelése, -ez csekély mértékben az intézményi költségvetést figyelembe véve, de emelkedett 3300Ft-ról 3800 Ft-ra
  • azon dolgozók részére étkezési hozzájárulás kiegészítés, akik több műszakban dolgoznak és a támogatott étkezést veszik igénybe - megvalósult, így ők havonta 1500 Ft étkezési hozzájárulást kapnak
  • a folyamatos műszakban dolgozó kollégák részére az ünnepnapokra történő plusz pótlék bevezetése, - ez sajnos a 2017-es évben nem valósult meg, de a tárgyalásokat folytatjuk
  • munkaruha pénz emelése az intézmény összes dolgozójára tekintettel- ez a javaslatunk sem került elfogadásra, de a napirenden maradt

A nyár folyamán megkezdődött a bérletet használók igényeinek felmérése a tekintetben, hogy a munkavégzéshez használt bérlet helyett milyen más támogatási rendszert lehetne kialakítani.

  • A sok alternatíva és ötlet közül kiválasztva sikerült egyezségre jutnunk a vezetéssel, így akik nem tudják kihasználni a bérletet, -először kísérleti jelleggel- az utolsó negyedévben igényelhették a bérlet áfával csökkentett kifizetését.
  • 2018.évre az első ¼ évre a nyilatkozat tétel megtörtént a munkavállalók részéről, a végleges megoldásról folytatjuk a tárgyalást új Igazgatónkkal
  • Emellett felülvizsgálatra kerültek a bérletet használó munkakörök

Létrejött az esélyegyenlőségi dokumentuma az intézménynek, melyet a szakszervezet is támogat.

Szeptemberre szerveztünk buszkirándulást Esztergom- Visegrád útvonalra, de sajnos a kis létszámú érdeklődés miatt a program elmaradt.

Panker Mihály Igazgató Úrtól elköszöntünk a szakszervezet nevében, és megköszöntük az együtt végzett munkát és a támogatást.

Horváth Tamás elnökségi tagunk, aki a szociális szakellátást képviselte 2017.12.31-vel elmegy az intézménytől. Meghirdettük januárra a közgyűlést, ahol új elnökségi tagot választunk helyette.

A havi 500 Ft-os tagdíj éves szinten 6000Ft kiadást jelent a tagok részéről, ebből az év végén 4000Ft-os ajándékutalvánnyal kedveskedtünk Nektek.

A taglétszám alakulása 2017-ben:

Nyitó létszámunk: 147 fő, záró létszámunk: 147 fő. Az év folyamán voltak ki és belépő dolgozóink (13-13 fő), így a létszámunk év végére újra elérte az indulót.

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Évet kívánunk minden kedves kollégánknak!

A szakszervezet elnöksége nevében:
Smuk Erzsébet
elnök

Győr, 2017.12.21.

Meghívó taggyűlésre - 2018.01.24-re

Egészségügyi és Szociális Dolgozók Győri Szakszervezete

9026 Győr, Kálóczy tér 9-11.

e-mail cím: szakszervezet@eeszi.hu

________________________________________________________________________________


Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Szeretettel hívunk és várunk 2018.01.24-én (szerdán) 14:30 órakor kezdődő Tisztségmegújító Taggyűlésünkre.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem „E” épület „F” terme. Mivel sokan nem tudják, hogy merre kell keresni, a portán fogunk gyülekezni 14:20-ig, majd együtt megyünk fel.

A szociális szakellátás területén dolgozó elnökségi tagunk Horváth Tamás felmondása miatt megüresedett helyre várjuk ugyancsak a szociális szakellátás területről (bentlakásos otthonok, átmeneti gondozóházak dolgozói) olyan tagok jelentkezését, akik az elnökség munkájában szívesen és aktívan részt vennének.
Önkéntes alapon történik a jelentkezés, az új tagot a közgyűlés választja meg szavazással.

Minden tagunk megjelenésére számítunk!

Ha a Taggyűlés nem lesz határozatképes, vagyis a megjelent tagok száma nem éri el a 72 főt, új Taggyűlést kell összehívnunk!

Az ismételt Taggyűlés időpontja:
2018.01.24. 15:00 óra, helyszíne: Széchenyi István Egyetem „E” épület „F” terme.2017. december 18.

Smuk Erzsébet
elnök

Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+