EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/varosrehabilitacio-01

Adventi Koncert és Kiállítás

Adventi Koncert és Kiállítás

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény az idei évben is megrendezte Adventi Koncertjét a Zsinagóga épületében, felejthetetlen élményt szerezve ezzel a résztvevő időseknek.

A koncert a „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében valósul meg és kiegészült egy kiállítással is.

A kiállítást január közepéig tekinthetik meg az érdeklődők a Zsinagóga épületében.
Témája, Győr-Újváros története, a városrehabilitáció előző ütemében megvalósult fejlesztések eredményei, és az új pályázat célkitűzései.

Szekeres Adrien koncertje nagyon megérintette a meghívott időseket és vendégeiket egyaránt, ünnepi élményt szerezve ezzel számukra.

Fotómontázsok

FOTÓK

Video

Idősek tartalmas adventje

Az adventi várakozás Szekeres Adrienn karácsonyi koncertjével folytatódott a szociálisan nehéz helyzetben élő vagy társadalmi kirekesztettséggel küszködő idősek számára. A győri önkormányzat és az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény, idén már 16. alkalommal szerveztek közösen, adventi hangversenyt és képkiállítást, ezek mellett pedig karácsonyig közösségépítő, oktatási, és ismeretterjesztő programokkal is várják közönségüket. A koncert és a kiállítás, szokás szerint, nagy sikert aratott a szép korúak körében.
Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+