EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/orszagos_talalkozo_2017

orszagos_talalkozo_2017

CIKK,VIDEO A RENDEZÉNYRŐL

„Életünk filmkockái…”

„Életünk filmkockái…” mottóval rendezte meg immár 13. Országos Találkozóját az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény.
A két napos eseményre közel 1000 szép korú érkezett az ország minden tájáról, hogy érdekes programok segítségével kapcsolódjon ki.
A találkozón már bevált és új elemek is várták az időseket, akiket Győr két országgyűlési képviselője és a város idősügyért felelős alpolgármestere is köszöntött.
A megnyitón elhangzott, fontos, hogy a 60 – on túliak ne legyenek magányosak, mert a társaság és a programok segítenek teljes életet élni.


Tovább a gyorplusz.hu cikkére >>>
Tovább a GYŐR+TV felvételére >>>
 

Felhívó levél


 

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

Tisztelt Szolgáltatásvezető Asszony/Úr!

            Intézményünk, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr, immáron 13. alkalommal rendezi meg Országos Találkozó rendezvényét az idősek, a szakdolgozók és a fogyatékos személyek számára. Izgalmas versengésben, sok-sok program nyújtotta élményben, közös beszélgetésekben volt azoknak részük, akik az elmúlt években megtisztelték rendezvényünket jelenlétükkel.

Az idei évben a megszokottól eltérő időpontban 2017. szeptember 5-6-án a Széchenyi István Egyetemen (9026 Győr, Egyetem tér 1.) szervezzük meg rendezvényünket, amelynek címe:

XIII. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ

Életünk filmkockái

Az első napon a szociális alapszolgáltatást igénybe vevő és az ápoló-gondozó otthonokban élő időseket várjuk. Terveink szerint ebben az évben is színes programokat kínálunk érdeklődőinknek. A helyszín lehetőségeit kihasználva tartalmas színpadi és szabadtéri programokat szervezünk.

A Ki-Mit-Tud?-on táncos, zenés produkciókkal, jelenetekkel mutatkozhatnak be fellépőink. Idei évben Életünk filmkockái… alcímmel hirdetjük meg a vetélkedőt. A produkciókban kérjük, jelenítsék meg életük egy-egy jelentős eseményét, napjainkból vagy a az elmúlt évtizedekből.  Az előadások az élet bármely területére vonatkozhatnak.

Az előző évek nagy sikerű interaktív vetélkedője sem hiányozhat a nap eseményeiből, sok-sok mozgással és vidámsággal fűszerezve. Mindezt meglepetésekkel és sztárvendégekkel gazdagított esti programmal zárjuk a táncparketten.

A nap során hagyományainkat követve látogatóinknak lehetősége lesz egészségügyi szűrővizsgálatokon részt venni, próbára tehetik erejüket és ügyességüket az EYOF standon, városnéző kisvonatozáson vehetnek részt, valamint egy jó kávé és sütemény mellet beszélgethetnek ismerőseikkel.

A rendezvény jelentkezési lapját május elején fogjuk megküldeni az Önök részére, addig is kérjük figyeljék a www.eeszi.hu honlapot, ahol a rendezvény előkészületeiről is olvashatnak információkat. Felmerült kérdéseivel az intézmény Projektkoordinációs Csoportjához fordulhat e-mailben: projekt@eeszi.hu , vagy telefonon: 20/440-74-11-es telefonszámon.

                                                          

Győr, 2017. február 14.

Panker Mihály
igazgató

                                 


RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓK,JELENTKEZÉSI LAPOK,PÁLYÁZAT

Pályázati felhívás oktatási intézmények számára

Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+