EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/lakossagi_tajekoztato-tihanyi_uti_rendelo

A TIHANYI ÚTI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA


 

Elkezdődött a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben

Munkálatok kezdete: 2017. április 5.

Tervezett befejezés: 2017. október hónap

Átalakítás és felújítás legfontosabb tartalmi elemei:

  • A földszinten lévő gyermekorvosi rendelő felújítása a jelenlegi előírásoknak megfelelően, új, akadálymentes mosdót is tartalmazó vizesblokkal, elkülönítővel.
  • Az emelet északi oldalán lévő orvosi rendelők átalakítása a jelenlegi előírásoknak megfelelően, külön bejáratú vizsgáló helyiségek kialakításával.
  • Az emelet déli oldalán lévő fogorvosi rendelők és fogászati röntgen felújítása.
  • Vizesblokkok átalakítása, akadálymentes mosdó, orvosi pihenő, veszélyes hulladéktároló kialakítása.
  • A tervezési területen teljes gépészeti és villamos felújítás, új szellőztető rendszer készül.
  • Akadálymentesítés: a tervezési munkával érintett épületrészek teljes körűen akadálymentes kialakítással készülnek.
  • Megújuló energia hasznosítása: a lapos tetőn elhelyezett napelemekkel.

RENDELÉSEK A FELÚJÍTÁS ALATT:


FELNŐTT HÁZIORVOSOK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti felnőtt háziorvosok - Dr. Hermann Mátyás, Dr. Merczel Ágnes, Dr. Patyi Olga, Dr. Pápai Péter, Dr. Páros Veronika és Dr. Zselló Ferenc - a rendelő felújításának ideje alatt továbbra is a Győr, Zrínyi út 13. szám alatti, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, volt Tüdőgondozó épületének földszintjén rendelnek.

 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

FOGORVOSOK (fogszabályozás is)

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti fogorvosok (fogszabályozás is) - Dr. Fónad  Andrea, Dr. Németh Zsolt, Dr. Prohászka Imre, Dr. Sayour Rim és Dr. Oross Ákos (fogszabályozás) - a rendelő felújításának időszakában a 9023 Győr, Tihanyi út 51. szám alatti épület emeletén, a jelenlegi rendelőjükben, változatlan rendelési idővel fogadják betegeiket.

 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

FOGÁSZATI RÖNTGEN

A fogászati röntgen ellátás a Győr, Tihanyi út 51. szám alatti rendelő felújításának teljes időtartama alatt szünetel, helyette a szolgáltatás továbbra is a Győr, Mécs L. út 2. szám alatti orvosi rendelő I. emeletén működő röntgen helyiségben vehető igénybe.
 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

HÁZI GYERMEKORVOSOK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti házi gyermekorvosok: Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Juhász Éva 2017. április 19-től, Dr. Török Violetta április 20-tól a rendelő felújításának ideje alatt - várhatóan 4 hónap időtartamban, a Győr, Tihanyi út 51. szám alatt, az épület emeletén kialakított ideiglenes rendelőkben érhetőek el, ezt követően veszik birtokba a már felújított, jelenlegi rendelőiket.
FIGYELEM!

Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Juhász Éva a felújítás időszakában egy rendelőben tartja rendelését, egymást váltva. Kérjük a két háziorvos betegeit, hogy lehetőség szerint a 8.00 órakor kezdődő rendelések esetében törekedjenek a minél korábbi érkezésre.
 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

VÉDŐNŐK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők - Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia - továbbra is, a felújítás teljes ideje alatt a Győr, Sport út 9. szám alatti rendelőben nyújtják a szolgáltatást.
 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>


A felújítás időszakában lezárásra kerül az épület valamennyi vizesblokkja. A rendelő épülete mellett elhelyezésre került szaniter konténer - női, férfi WC-kkel - rendelkezésre áll a betegek számára a felújítás teljes időszakában. A szaniter konténer kulcsa az orvosi rendelőkben kérhetők el, kizárólag a rendelésekre érkezők részére.

Fontos tudnivaló, hogy az emeleti rendelőket a felvonón keresztül lehet megközelíteni. A lift meghibásodása esetén természetesen biztosítjuk a lépcsőn történő közlekedést.

A rendelési időkről és a lakosságot érintő információkról folyamatosan lehet tájékozódni a www.eeszi.hu weboldalon, a lakossági tájékoztató menüpont alatt, valamint a Tihanyi és Zrínyi utcai rendelőkben kihelyezésre kerülő tájékoztató anyagokon.

Ha
szeretné mobiltelefonján olvasni ezt a tájékoztatót, akkor  telefonjával olvassa be az alábbi QR_kódot:

 

Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+