EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/lakossagi_tajekoztato-tihanyi_uti_rendelo

A TIHANYI ÚTI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA


 

Tervezett befejezés: 2017. október hónap

A rendelők felújítása megfelelő ütemben halad. A munkálatok összetettsége miatt elkerülhetetlenné vált valamennyi rendelő kiürítése a felújítás hátralevő időtartamára, előre láthatólag 2017. október 31-éig.


RENDELÉSEK A FELÚJÍTÁS ALATT:


FELNŐTT HÁZIORVOSOK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti felnőtt háziorvosok - Dr. Hermann Mátyás, Dr. Merczel Ágnes, Dr. Patyi Olga, Dr. Pápai Péter, Dr. Páros Veronika és Dr. Zselló Ferenc - a rendelő felújításának ideje alatt továbbra is a Győr, Zrínyi út 13. szám alatti, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, volt Tüdőgondozó épületének földszintjén rendelnek.

 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

FOGORVOSOK (fogszabályozás is)

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti fogorvosok közül Dr. Fónad Andrea és Dr. Prohászka Imre - 2017. június 19-étől a rendelő felújításának ideje alatt a 9021 Győr, Árpád u. 50. sz. alatt rendelnek az épület földszintjén kialakított rendelőben.

Dr. Németh Zsolt és Dr. Sayour Rim -  2017. június 19-étől a rendelő felújításának ideje alatt a 9024 Győr, Liezen-Mayer u. 57. sz. alatt rendelnek az épület emeletén kialakított rendelőben.

Dr. Oross Ákos (fogszabályozás) - 2017. június 19-étől a rendelő felújításának ideje alatt a 9024 Győr, Liezen-Mayer u. 57. sz. alatt rendel - változatlan rendelési időben - az épület földszintjén található fogászati ügyeleti rendelőben.

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

FOGÁSZATI RÖNTGEN

A fogászati röntgen ellátás a Győr, Tihanyi út 51. szám alatti rendelő felújításának teljes időtartama alatt szünetel, helyette a szolgáltatás továbbra is a Győr, Mécs L. út 2. szám alatti orvosi rendelő I. emeletén működő röntgen helyiségben vehető igénybe.
A Győr, Árpád u. 50. szám alatti fogászati röntgen működése is szünetel, várhatóan 2017. október 31-ig, helyette a szolgáltatás szintén a Győr, Mécs L. u. 2. szám alatti orvosi rendelő I. emeletén működő röntgen helyiségben vehető igénybe.

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

HÁZI GYERMEKORVOSOK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti házi gyermekorvosok közül Dr. Török Violetta 2017. június 13-tól, Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Juhász Éva 2017. június 14-től a 9023 Győr, Tihanyi út 51. szám alatt rendelnek a VÉDŐNŐI RENDELŐKBEN.

FIGYELEM!

Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Juhász Éva a felújítás időszakában egy rendelőben tartja rendelését, egymást váltva.
Kérjük a két háziorvos betegeit, hogy lehetőség szerint a 8.00 órakor kezdődő rendelések esetében törekedjenek a minél korábbi érkezésre.

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>

VÉDŐNŐK

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők - Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia - továbbra is, a felújítás teljes ideje alatt a Győr, Sport út 9. szám alatti rendelőben nyújtják a szolgáltatást.
 

Rendelési időpontok pdf-ben >>>
Rendelési időpontok word-ben >>>


Fontos tudnivaló, hogy az épület gyógyszertár felőli bejárata is lezárásra kerül.

A gyógyszertár a felújítás időszakában is nyitva tart.

A rendelési időkről és a lakosságot érintő információkról folyamatosan lehet tájékozódni a www.eeszi.hu weboldalon, a lakossági tájékoztató menüpont alatt, valamint a Tihanyi és Zrínyi utcai rendelőkben kihelyezésre kerülő tájékoztató anyagokon.

Ha
szeretné mobiltelefonján olvasni ezt a tájékoztatót, akkor  telefonjával olvassa be az alábbi QR_kódot:

 

Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+