EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY GYŐR 9026 Győr, Kálóczy tér 9-11. Tel.: 96/314-322 Fax: 96/314-322/140

e2.eeszi.hu/lakossagi_tajekoztato-tihanyi_uti_rendelo

A TIHANYI ÚTI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA


 

Tájékoztatjuk Győr város lakosságát, hogy a Győr, Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelő felújítása befejeződött.

Kérjük a lakosságot, hogy 2017. december 14-15-ei napokon a - a költözködés előkészületei miatt - szíveskedjenek tájékozódni a felnőtt háziorvosi, fogorvosi rendelőkben az esetleges helyettesítési rendről.

A házi gyermekorvosok Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Török Violetta 2017. december 8-ától, Dr. Juhász Éva 2017. december 11-étől kezdik meg rendeléseiket a felújított rendelőkben.

A felnőtt háziorvosok (Dr. Hermann Mátyás, Dr. Merczel Ágnes, Dr. Patyi Olga, Dr. Pápai Péter, Dr. Páros Veronika és Dr. Zselló Ferenc) és fogorvosok (fogszabályozás is) (Dr. Fónad Andrea, Dr. Németh Zsolt, Dr. Prohászka Imre, Dr. Sayour Rim és Dr. Oross Ákos (fogszabályozás), valamint a fogászati röntgen 2017. december 18-ától ismét a Tihanyi úti rendelőben várják betegeiket.

 

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők (Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia) visszaköltözésének időpontja 2018. január 24.

A rendelési időkről és a lakosságot érintő információkról tájékozódni lehet a www.eeszi.hu weboldalon, a lakossági tájékoztató menüpont alatt, valamint a Tihanyi rendelőben kihelyezésre kerülő tájékoztató anyagokon.

Rendelési időpontok a felújítás után  pdf-ben >>>


Ha szeretné mobiltelefonján olvasni ezt a tájékoztatót, akkor  telefonjával olvassa be az alábbi QR_kódot:
 

Copyright © Ringaudio Kft. 2013
Kezdőlap Google+